CLA Game Fair 2018

27-29juli 2018  RAGLEY HALL    WARWICKSHIRE

THE GREAT BRITISCH COUNTRYSIDE

Nimrodgenk zal er  voor de tweede maal vertegenwoordigd zijn op dit groot evenement. Het is een aanrader, vroeg boeken is dan ook wenselijk.

 

Trohee des Ardennes- trofee van de Ardennen

TROPHEE DES ARDENNES
Le Nimrod Argenteau vous invite à participer à son prochain "MAP" le samedi 9 juin 2018 à Farnières. A qui passera la coupe...?

 

Trofee van de ardennen
De nimrod argenteau nodigt u uit om deel te nemen aan zijn volgende "map" op zaterdag 9 juni 2018 in farnières. Wie gaat de beker halen?

Afbeeldingsresultaat voor ardennen

Welkom-Bienvenue-Willkommen-Welcome-Välkommen

De Nimrodsvrienden wensen U veel leesplezier.

VERENIGING  VOOR AFRICHTEN VAN HONDEN. 

Non-profitorganisatie                

Zij werd opgericht binnen de schoot van LJV  of Limburgse Jagersvereniging. De cursussen straten begin maart tot eind juni. Zowel de hond als zijn baas varen er wel bij. Het betreft een zelfafrichtingscursus; dank zij de richtlijnen van de instructeurs, richt de baas zelf zijn hond af.
In een tijdspanne van 4 maanden leren de honden o.a: los en aangelijnd volgen, plaatshouden,komen op bevel (roepen of fluiten), verloren zoeken in dichte dekking, apport te land, apport te water en over water.
Met een gehoorzame hond ben je overal welkom, met een "jakkeraar" blijven zowel baas als hond beter thuis!!!!!!!!!!!!!!!
De Nimrodsvrienden omvatten 7 regio's te weten; Argenteau, Genk, Bocholt, Lanaken, Tongeren, Waanrode, Zolder.